Kryeministrja e Serbise Brnbabiq:Kosova është żemra jonë , le ta dinë të gjithë e krejt Kosova

LAJME

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq, ka thënë se vetëm përmes dia logut dhe kompromisit mund të arrihet një zgjidhje e përhershme lidhur me Kosovën dhe “pa këtë [zgjidhjen e çështjes së Kosovës] nuk ka stab ilitet as investime”.

Kryeministrja serbe, siç trans metojnë mediat serbe, duke folur në Forumin Ekonomik Delphi në Athinë vuri në dukje se Marrëveshja e Prespës është një shembull për Serbinë dhe Kosovën.

Brnabiq deklaroi se nuk e kupton se pse kryeministri i Kosovës, Albin Kurti nuk e konsideron dialogun me Serbinë pr ioritet kryesor për Kosovën.