LAJMI FUNDIT/ Kosoves sapo i erdhi lajmi u shumepritur nga BE per anetaresimin e vendit

LAJME

LAJMI FUNDIT/ Kosoves sapo i erdhi lajmi u shumepritur nga BE per anetaresimin e vendit

E fundit: Kosova sapo e mori lajmin e shumē,pritur nga BE pēr anē,tarsimin e vendit… Presidentja e Komisionit Evro pian, Ursula do tē vizitojē Ballkanin Perēndimor para fundit tē muajit shtator, Zē,dhēnēsja e Komisionit Evro pian.Dhe Ana ka njoftuar se Leyen do tē vizitojē Ballkanin Perēndimor pēr tē dērguar njē sinjal tē fuqishem tē angazhimit tē BE-sē pēr pro,cesin e anētarēsimit.Dhe Ursula do tē vizitojē Ballkanin Perēndimor para fundit tē muajit pēr tē dēr,guar sinjal teforte pēr angazhimin tonē pēr procesin e anētarēsimit.Ne ua kemi borxh atyre njerēzve tē rinjē qē besojnē nē tē ar,dhmēn, nē Evro pēn, ka shkruar Pisonero, transmeton ditorja.