Luana Vjollca na lë gojë hapur, na tregon tatuzhin afër pjesës intime!

Luana Vjollca na lë gojë hapur, na tregon tatuzhin afër pjesës intime!

Luana Vjollca po shijon qëndrimin në Greqi.

Këngëtarja dhe moderatorja shqiptare ka disa ditë që ndodhet në Mykonos ku ka ndarë imazhe të shumta nga atje./Pamjet meP0SHT.

Nuk kanë munguar as fotot në të cila Luana ka theksuar kthesat e saj të bujshme trupore në bikini të lloj-llojshme.