Lutfi Haziri “dridh” Vetevendosjen dhe PDK-ne me deklaraten qe sapo beri per zgjedhjet Lokale

LAJME

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka komentuar zgjedhjet lokale të 17 tetorit.Ai në emisionin “Con.text” në ATV tha se në zgjedhjet lokale s`do të bëhen as me PDK-në e as me VV-në.“As me VV-në e as me PDK-në. Vetëm do ta përb.allo.jmë rundin e parë në zgjedhjet lokale”, theksoi Haziri.Ai tutje tha se partitë e tjera e kanë gjetur for.mulën për ta mpo.sht.ur LDK-në.

Ajo, sipas tij, është duke nx.i.tur për.ça.rje në parti.“Çdo parti dhe çdo ri.val i LDK-së e ka gjet rrugën se si me mund LDK-në. LDK-në e kanë mp.os.ht me LDK-në”, u shpreh Haziri.Ky është një më.sim që thotë se e kanë nxjerr.“Duhet me i kalu ina.tet mes vete me kriju uni.tet. E po ashtu im.un.itet. Duhet të bëhemi bashkë me njëri-tjetrin”, deklaroi Haziri.