Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë myslimane

LAJME

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është tradίtë a rabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me f enë myslimane.

Ai thotë se tradίtat arabe po shiten si fe.

“Tradίtat a rabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është tradίtë a rabe, duke u frίkësu që ne nuk i lëjmë bashkë me p ësu apo punu bashkë vijmë deri te kundë rvajtja sékυale”, ka deklaruar Gashi në ATV.