Me hoqi sγtjenαt te me perdh.Υnonte! Aktorja shqiptare tregon vfare i beri ish-bυrri i saj me Timo Fllokon…!!!

Me hoqi sγtjenαt te me perdh.Υnonte! Aktorja shqiptare tregon vfare i beri ish-bυrri i saj me Timo Fllokon…!!!

Aktorja Monika Lubonja ishte e ftuar dje në emisionin “Thumb” ku tregoi dhe një ndër situatat më të sik letshme gjatë xhirimit të filmit

“Pë r dh u ni mi” me aktorin e njohur Sheri Mita, por edhe disa prej skenave me aktorin Timo Flloko.

“Kisha në krah Timo Fllokon, këtu kishte një problem tjetër. Timo ka qenë mik i familjes sime.

Darkonin në shtëpinë time dhe i thoja ti do më futësh në shkollë teatri. Unë u bëra aktore dhe do luanim bashkë. Timoja ja bënte:

‘Bobo kjo është dhe goca e mikut tim si ta puth këtë.’ Dikush në prapakuint i thoshte ‘Timo të pa Genci’, bashkëshorti im dhe Timo u bë akull.

Që në atë kohë sa herë shikonte Gencin i thoshte : ‘Përshëndetje si je (me siklet).’

Kur më vjen një operator më ngre fundin lart. Hajde se s’do rrimë me ty tha. Ndërkohë Sheri që thotë ‘si je mirë?’

Mirë Ii them ke të fala nga babi, edhe ai ishte miku i babit. Dhe pastaj ishte momenti që Sheri do më hiqte sy tjenat. Ishte e madhe në atë kohë. “, rrëfeu Monika.

Mirëpo sik leti më i madh për aktoren duket se ishte se çfarë do të mendonte bashkëshorti i saj për këto skena.

“Sigurisht që ne kishim bërë një pakt me bashkëshortin që në fillim që secili do bëjë të pamundurën për karrierën e vet.

Kur kemi v ajtur në premierën e filmit unë s ikletin më të madh e pata kur ai të më shikonte në skenën e për d h u n m it.

E pyeta: Hë si t ‘u duk? ‘Hec mo si mu duk s’le vënd pa e pu thur Timo Fllokon.’Unë me vete time u ndjeva e lehtësuar thashë ky se paska mendjen se më ka dalë k ofsha.

Do t’i ribëja ato skena, por jo duke a b uz u ar me trupin tim. Jam e gatshme të bëj skena shumë të bukura”, shpreh Monika.