Milovani 44-vjeçar nga Serbia, merr për nuse 22-vjeçaren nga Shkodra

LAJME

Në fshatrat serbë mungojnë vajzat e reja, kështu që burrat serbë vendosin të marrin për nuse vajza shqiptare.Mblesëritë e shqiptarëve me serbët kanë ngjallur gjithnjë bujë në mediat shqiptare dhe në ato të huaja/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vera, quhet gruaja e cila rregullon martesat mes vajzave shkodrane dhe burrave serbë dhe paguhet 2200 dollarë për shërbimet e sajNë një reportazh është dokumentuar me foto mbërritja e 44-vjeçarit Milovan në Shkodër për të kërkuar dorën e Evës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet