Mjetet natyrore për të rritur madhësinë e gjirit

LAJME

Gjinjtë janë simboli i feminitetit par excellence. Kjo është arsyeja pse shumë gra i kushtojnë rëndësi të madhe madhësisë së gjinjve të tyre, dhe disa prej tyre madje mendojnë të përdorin kirurgji kozmetike për të marrë madhësinë që duan. Nëse jeni një nga këta të fundit, harroni këtë zgjidhje pushtuese dhe të rrezikshme për shëndetin tuaj dhe zgjidhni këto ilaçe natyrale për të zmadhuar gjinjtë tuaj në mënyrë të shëndetshme dhe efektive.
Përmbledhje

1. Mjetet natyrale për të zmadhuar gjoksin:
Madhësia e gjinjve varet nga morfologjia e secilës grua. Edhe nëse të kesh gjinj të vegjël ka hijeshinë e vet, shumë gra kërkojnë me çdo kusht të rrisin madhësinë e tyre dhe kështu të shfaqin një dekolte të bukur. Pra, këtu janë disa ilaçe natyrale që do t’ju ndihmojnë të keni gjirin e ëndrrave tuaja.

Mjetet natyrale për të zmadhuar gjoksin:
Pueraria mirifica
Kjo bimë tajlandeze është e njohur si Kwao Krua dhe pronat e saj janë të njohura për mbi 900 vjet. Ajo vepron kundër humbjes së kujtesës dhe pleqërisë (plakja patologjike) dhe promovon tonin e lëkurës. Gjithashtu ka qenë subjekt i disa studimeve shkencore të cilat kanë konfirmuar vetitë e tij medicinale dhe virtytet e tij duke zgjatur rininë e burrave dhe grave.

Isshtë gjithashtu i pasur me fitoestrogjene: deoksimiroestrol dhe miroestrol, dy përbërës që stimulojnë qarkullimin e gjakut dhe nxisin procesin e grumbullimit të ujit dhe yndyrës në indet e gjirit. Studime shkencore janë kryer nga Universiteti Chulalongkorn për të demonstruar efektivitetin e tij, duke përfshirë një të kryer në dy grupe të grave, gjatë një periudhe prej 3 deri në 6 muaj. Grupi i parë mori një dozë të rregullt të Pueraria Mirifica dhe i dyti një placebo. Në fund të eksperimentit, rezultatet ishin spektakolare: grupi i parë tregoi një rritje të konsiderueshme në madhësinë e gjirit.

Pueraria Mirifica është në dispozicion në dy forma, krem ​​ose tabletë. Për fillestarët, është mirë që ta merrni gradualisht në mënyrë që të testoni tolerancën e trupit ndaj agjentëve aktivë të pranishëm në bimë. Pasi trupi është mësuar me të, është e mundur që gradualisht të rritet doza nga 20 në 100 mg dhe të bëhet një kurë prej 6 deri në 12 muaj.