Möderätores së spörtit i ndödh in.ci-denti i päkëndshëm gjätë emisiönit. Tregön “pädäshje” pjesët i.ntime (video)

Möderätores së spörtit i ndödh in.ci-denti i päkëndshëm gjätë emisiönit. Tregön “pädäshje” pjesët i.ntime (video)

Prezantuesja e njohur italiane, Paola Ferrari përsëri është kthyer në vëmendje të mediave vendase dhe jo vetëm. Pas momentit të sikletshëm kur ngatërroi emrat e tre futbollistëve, Ferrari sërish ka bërë që rrjeti të “ziejë”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Format e saj trupore janë mjaft të lakmueshme nga të gjithë dhe herë pas here prezantuesja nuk nguron ti ndajë ato me ndjekësit në Instagram.//Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo, kësaj here ka zbuluar më shumë nga ç’duhej. Ndonëse “padashje”, gjatë emisionit live Ferrari ka treguar pjesët intime.E veshur me një fustan të zi prezantuesja shihet teksa kryqëzon këmbët dhe fustani i papërshtatshëm ka bërë që pjesët intime të dalin në emision.E sigurisht, ky moment nuk kishte si të mungonte pa u shkëputur dhe të bënte xhiron të rrjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet