Ndizet alarmi per Kosoven – Ja cili eshte projekti qe i deshtoi Edi Rames per Kosoven

Ndizet alarmi per Kosoven – Ja cili eshte projekti qe i deshtoi Edi Rames per Kosoven

Ndizet alarmi per Kosoven – Ja cili eshte projekti qe i deshtoi Edi Rames per Kosoven

“Një rrezik i madh”, ndizet alarmi për Kosovën: Ky është projekti që i dështoi Edi Ramës.Berisha zbulon planet e Ramës dhe Vuçiqit për rre,thimin e Kosovës, përmend edhe Thaçin e Haxhiun.Ish-krye,ministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka koment,uar formimin e Qeverisë Rama 3.Ai në një postim në rrjetin social Facebook Qeverinë Rama 3 e cilësoi si fat,keqë sia e tretë kombëtare e Shqipërisë dhe shqiptarëve.Gjithashtu, Berisha u shpreh se mandati i tretë i ‘ar gatit’ të Vuçiqit është mandati më i rre zik,shëm ne historinë e kombit shqiptar. Ai tha se ky është mandati i vasa,litetit të plotë të Shqipërisë ndaj Beogradit, të rrethimit të Kosovës nga klikat anti shqip,tare të Tiranës dhe Shkupit.Derisa, ish-krye,ministri i Shqipërisë përmendi edhe planet e Edi Ramës, Hashim Thaçit dhe Baton Haxhiut për ndar,jen dhe copë timin e Kosovës.

“Në dy mandatet e para Trojka famë,zezë shqip,folëse, por albano,fobe Rama-Thaçi-Baton Stanishiqi bënë gjithçka të cop,tonin dhe ndanin Kosovën po dësh,tuan.Në mandatin e dytë Edvin Kristaq Rama firmosi traktatin anti,shqip tar të serbomadhisë të Novisadit në hartën e të cilit pad,roni Vuçiq dhe lakejt e tij Rama, Zaev fshinë Kosovën nga harta e Ballkanit dhe krijuan Mini-Jugo sllav,inë me emrin kallp Minishen,gen. Duke shndërruar kështu Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut në shtete vasale të Beogradit. Pas këtij akti të tradhë,tisë së lartë kombëtare ar,gati i Beogradit do shpallte me porosi të padronit Vuçiq Iufj,të të ftohtë Prishtinës”, shkroi Berisha në Facebook.Ndërsa, në fund Berisha e zbuloi planin e radhës të Ramës dhe Vuçiqit për rrethimin e Kosovës, nga të gjitha anët nga klika anti,shqip tare serbe, maqedonase dhe shqiptare albano,fobe.Postimi i plotë: