Ndodh dhe kjo! Raportohet se vjehrra ka tentuar t’i marrë jètën nuses në dasmë

Ndodh dhe kjo! Raportohet se vjehrra ka tentuar t’i marrë jètën nuses në dasmë

Kur bëhet fjalë për dasmat, të gjithë shpresojnë se një ditë kaq e veçantë do të kalojë pa probleme, por papritur një dramë krijohet nga hiçi.

Ndoshta një shoqëruese e nuses ose dhëndri do të heqë dorë papritur nga ceremonia ose ndonjë mysafir mund të de het gjatë gostisë dhe të krijojë skena të pahijshme.

Por ky rast i kalon të gjitha parashikimet, kur vjehrra përpiqet të he lmojë nusen. Historia është ndarë në rrjetin social Tik Tok.

Nusja e quajtur Callie, tregoi se gjithçka dukej mirë por një porosi e paplanifikuar nga një pastiçeri i doli para.

Nëna e dhëndrit tha se ajo kishte porositur kekë për dasmë për t’u siguruar se do të kishte ëmbëlsira për të gjithë. Callie, tregon se si dhëndri e vuri re kokosin mbi tortë dhe i bërtiti të ëmës: Mami ti e di se ajo është alergjike. Video është bërë virale në rrjet edhe është klikuar mijëra herë.