Ndodh tm.erri në familjen shqiptare, vajza del në mal, pasi babai i kërkonte s*ks

Ndodh tm.erri në familjen shqiptare, vajza del në mal, pasi babai i kërkonte s*ks

Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur në një familje shqiptare, ku një vajzë e re e ka den oncuar në Policinë e Kosovës, babanë e saj, për ng acmim s*ksual. Ngjarja ka ndodhur ne Mitrovicë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Sipas një burimi të Reporteri.net, ngac mimi ka filluar që në vitin 2018, por në dy javët e fundit ai e kishte intensifikuar kërkesat për të kryer marrëdh.ënie se.ksuale me të bijën.

Vajza me inicialet A.D ishte detyruar që ta largohet nga shtëpia dhe për katër ditë me radhë kishte qëndruar në një mal në fshatin Vojtesh të Mitrovicës.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.