Nëna vendos kamera në dhomën e gjumit, në mëngjes habitet nga ajo që zbulon (VIDEO)

Nëna vendos kamera në dhomën e gjumit, në mëngjes habitet nga ajo që zbulon (VIDEO)

Një nënë e rë vendosi kamera me infrared në dhomën e gjumit për të filmuar gjatë natës së çfarë ndodhte me të dhe dy fëmijët e vegjël. Zgjim thuajse çdo një orë apo gjysmë ore për të parë fëmijët apo për t’i mbuluar ata dhe gjum në pozicione aspak të rehatshme përveç të tjerave. Kjo ishte ajo që nëna e re donte të dokumentonte për të treguar një natë të sajën me fëmijët.