Nga Skrapari i Ilir Metës konkurrentja e re bën namin në ‘Për’Puthen”: “Jam e ëmbël por edhe shumë k…”

Nga Skrapari i Ilir Metës konkurrentja e re bën namin në ‘Për’Puthen”: “Jam e ëmbël por edhe shumë k…”

Konkurrentja më e re e ‘Për’Puthen’ quhet Ada. Ajo është 28 vjeç dhe vjen nga Skrapari.

Ajo ka përfunduar fakultetin e mjekësisë dhe ushtron profesionin e infermieres. Gjëja e parë që sheh tek një mashkull është buzëqeshja dhe pamja e jashtme. Ajo e cilëson veten si një femër ambicioze që arrin gjithçka që do në jetë.

Për atë nuk ka problem mosha e mashkullit që do të ketë në krahë, por Ada thotë se ka një karakter shumë të fortë dhe ‘aq sa është e ëmbël është edhe e keqe’.