Ngjarje e tmerrshme/ Gruaja i kërkonte divorcin prej 12 vitesh, hoxha i merr jetën tre fëmijëve të tij

Ngjarje e tmerrshme/ Gruaja i kërkonte divorcin prej 12 vitesh, hoxha i merr jetën tre fëmijëve të tij

Një krim i rëndë ka ndodhur në Turqi.
Një imam i mori jeten tre fëmijëve e tij tëpër marrë ha k ndaj gruas e cila kishte kërkuar divorcin./Pamjet meP0SHT.

Bëhet fjalë për imamin Emre Goktas (36 vjeç) që jetonte në lagjen Uluaaç në rrethin Of të Trabzonit filloi të ketë një konflikt të dhu nshëm me gruan e tij e cila prej 12 vitesh kërkonte divorcin.

Trupat e tre fëmijëve të moshës 4, 7 dhe 11 vjec u gjeten nga policia në shtëpinë e tyre në fshatin Ulugastas. Sipas mediave turke imami ishte njoftuar të martën në mëngjes se duhet të largohej nga familja, pasi kishte ushtruar dh unë mbi gruan e tij.

Pas ca kohësh, Emre Göktaş i çoi vajzat e tij Yaren Göktaş, Hiranur Göktaş dhe Elif Göktaş në një vend të br aktisur pranë një përroi, 1 kilometër larg shtëpisë së saj, dhe i vr au me një ar më, një nga një.