Ngrihet në këmbë dhe e përqafon/ Ariut “sht.ang” ke.q turisten, shikoni reagimin e saj (Video)

Ngrihet në këmbë dhe e përqafon/ Ariut “sht.ang” ke.q turisten, shikoni reagimin e saj (Video)

Ngrihet në këmbë dhe e përqafon/ Ariut “sht.ang” ke.q turisten, shikoni reagimin e saj /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ariu i ka prerë rrugën njërës prej grave, e cila arrin të ruajë qetësinë duke mos bërë asnjë lëvizje që mund ta frikësojë kafshën.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…