‘O shoq po ti s’koka ksajde’: Rrëshqet Burim Berisha në debat me kandidatin e PDK’së

LAJME

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Burim Berisha, për kryetar të Fushë Kosovës, ka rrëshqitur me një deklaratë në emisionin ‘Primetime’, duke i thënë kandidatit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Rrahim Tërnava, se ‘ti nuk koke ksajde’.Tash e tri ditë ka nisur fushata zgjedhore për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Shumë emisione për këtë fushatë kanë filluar punën, duke thirrur edhe kandidatët për kryetar në ballafaqim /Pamje mePosht

Gjatë debatit, kryetari aktual dhe kandidati për një mandat të ri nga LDK, Burim Berisha, i ka thënë kandidatit të PDK’së, Rrahim Tërnava që ai nuk qenka ‘ksajde’.