O zot jepi shëndet/ 6-vjeçari shërohet nga së.mun.dja e rë.ndë, kishte vite që vu.ante, zilja e shpresës kumbon kudo. O zot bëj mrekulli edhe për fëmijët e tjerë

O zot jepi shëndet/ 6-vjeçari shërohet nga së.mun.dja e rë.ndë, kishte vite që vu.ante, zilja e shpresës kumbon kudo. O zot bëj mrekulli edhe për fëmijët e tjerë

O zot jepi shëndet/ 6-vjeçari shërohet nga së.mun.dja e rë.ndë, kishte vite që vu.ante, zilja e shpresës kumbon kudo. O zot bëj mrekulli edhe për fëmijët e tjerë

John Oliver Zipay u di ag no stik ua me le uç em i në vitin 2016, por “luft ëta ri” nga Newbury në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e gjeti for cën për të triu mfuar. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…