Pa fakultet, pa përvojë, 21 vjeçar: Ministrja Hajdari emëron këshilltar anëtarin e partisë së Duda Baljes

Pa fakultet, pa përvojë, 21 vjeçar: Ministrja Hajdari emëron këshilltar anëtarin e partisë së Duda Baljes

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari është bërë edhe me një këshilltar të ri.

Ai nuk është i ri vetëm në stafin e saj, por edhe në moshë.

Emil Radoncic i cili vjen nga partia e deputetes Duda Balje është vetëm 21 vjeçar, i papëvojë dhe pa fakultet – por ai do ta këshillojë një ministre të qeverisë së Kosovës. /gazetametro.net