Pas 3 viteve zgjohet nga Koma, O Zot faleminderit- Mos kalo pa thene urime

LAJME

Pas 3 viteve zgjohet nga Koma, O Zot faleminderit- Mos kalo pa thene urime/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

3 vite ne kome me ne fund zgjohet bukuroshja e fjetur. Faleminderit Zot- o Zot sheroji te gjithe te semuret . shpresa vdes e fundit 3 vite ne kome me ne fund zgjohet bukuroshja e fjetur. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…