Pagoi 5 euro e gjysmë në aeroplan për një sandviç thuajse të thatë

Pagoi 5 euro e gjysmë në aeroplan për një sandviç thuajse të thatë

– Zakonisht në aeroplan mund të shërbeheni me ushqim, ëmbëlsira, pije e shumëçka tjetër. Sidoqoftë, një pasagjere në aeroplanin “Ryanair”, pati një situatë mjaftë të çuditshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

-Aimee Woods, kishte porositur një sandviç, i cili i kushtoi 5 euro e 50 centë, por nuk i doli ashtu siç e priste. Asaj iu servua, një sandviç që përbëhej vetëm nga dy rriska të holla proshute të vendosura në mënyrë disproporcionale, në bukë të thatë, transmeton “Nuk kishte as ketchup, as domate dhe sigurisht asnjë gjethe marule për t’i dhënë një cilësi strukturore sandviçit”, u shpreh pasagjerja./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet