Prezαntuesjα e njohur shqiptαre: Edhe meshkujt ngα 45 vjeç mα kërkojnë, vαjzαt t’u tregojnë vendin αtyre

Prezαntuesjα e njohur shqiptαre: Edhe meshkujt ngα 45 vjeç mα kërkojnë, vαjzαt t’u tregojnë vendin αtyre

Në ekranin e Top Channel është rikthyer emisioni “E Diell”, i cili nisi m,e rubrikën “N’trotuar”. Të ftuar ishin disa personazhe të njohur të ekranit, ku mes tyre ishte edhe moderatorja e programit, Alesia Bami.

Tema që u diskutua ditën e sotme ishte “A duhen të lejohen +40 vjeç në klube nate?”. Lidhur me këtë, Alesia u shpreh se “po”.

“Mendoj se absolutisht duhet patjetër ta frekuentojnë edhe 40-vjeçarët dhe 40-vjeçaret klubet, sepse kush jemi ne fundja që t’ua privojmë të drejtën për tu kënaqur edhe ata. Përderisa nuk na cen ojnë, e kanë të drejtën e botës për të qenë aty”, tha Bami.

Ndërsa e pyetur nga Edi Manushi “nëse është bezdisur ndonjëherë nga ndonjë 45-vjeçar në klub?”, Alesua tha se “ne bezdisemi kudo”.

“Ne bezdisemi jo vetëm në klube. Bezdisemi në klube, në kinema dhe në rrugë. Edhe mua më kanë ng acmuar, ashtu si shumë femra. Ka disa tipe njerëzish që nuk kanë mend në kokë dhe ngac mojnë, por janë vajzat që duhet t’u tregojnë vendin.