Pronari kthehet në shtëpinë e tij pas 2 vitesh, por mbeti pa fjalë kur zbulon çfarë i kishte bërë qiramarrësi (Foto)

Pronari kthehet në shtëpinë e tij pas 2 vitesh, por mbeti pa fjalë kur zbulon çfarë i kishte bërë qiramarrësi (Foto)

Shpesh here ndodh qe mos ta gjesh shtepinë ashtu sic ia ke dorezuar qiramarresit. Por pronarit te kesaj shtepie i ka ikur mendja kur ka pare te tijen. Prej dy vitesh e perdornin persona te tjere dhe thote se shtëpia ishte në gjendje pothuaj perfekte pasi e kishte rinovuar pasi i ati ia kishte trashëguar, kur e la ne dorezim.

Por ai u çudit kur qiramarrësit e tij u larguar krejt papritmas nga shtëpia pas dy vitesh.Pasi ata u larguan zotëria kishte shkuar për të parë gjendjen e shtëpisë. ‘Ishte krejtësisht e shka tërruar”, tha ai.

Përmes fotove shihet qartë gjendja e mjerueshme e shtëpisë. Ushqime të mykura, qese dhe kuti me mbeturina ishin të he dhura kudo nëpër shtëpi.