Puthje Dhe Sensualitet Në Takimin E Adës Dhe Edit/ Shumë Të Afërt Që Në Takimin E Parë (VIDEO)

LAJME

Nuk munguan puthjet dhe ledhatimet në takimin e parë të Adës dhe Edi gjatë takimit në natyrë.Të dy fillimisht folën për familjen e tyre dhe marrëdhëniet që kanë me ta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më pas Edi e quajti të ftohtë Adën, e cila po rrinte shumë larg djalit. Por më pas gjithçka ndryshoi dhe ata u afruan.Puthje Dhe Sensualitet Në Takimin E Adës Dhe Edit/ Shumë Të Afërt Që Në Takimin E Parë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet