Ridvan Berisha thote qe kjo parti do ti fitoje zgjedhjet lokale me 17 Tetor…E PAPRITUR se ke e zgjedhi Gazetari

Ridvan Berisha thote qe kjo parti do ti fitoje zgjedhjet lokale me 17 Tetor…E PAPRITUR se ke e zgjedhi Gazetari

Ridvan Berisha thote qe kjo parti do ti fitoje zgjedhjet lokale me 17 Tetor…E PAPRITUR se ke e zgjedhi Gazetari

Gazetari Ridvan Berisha, në një status në rrjetin social Facebook ka deklaruar se pas zgjedhjeve të 17 tetorit 2021 sipas pikëpamjes së tij partia që do dal fituese do jetë Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).Ai ka thënë se AAK, njëra prej partive me trashëgimi lu.ft.e, ka ruajtur një kohezion ndikimi te votuesi i saj me po atë për qindje që e ka edhe tani.“Rra.ska.pit.jet e pa.drej.ta me të cilat u përballë z. Ramush Haradinaj me Hagën shkaktuan jo pak ndikim në zbehjen e ndikimit në publik të kësaj partie sa i takon shtrirjes gjeografike te votuesi. Sot, nëpritje të mbajtjes së zgjedhjeve lokale, kujtojmë se në nivel lokal AAK udhëheqë me disa komuna të rëndësishme, ka një votë popullore që dallon mjaft nga vota e 14 shkurtit, e zgjedhjeve për Parlamentin e Kosovës”.

Tutje Berisha ka theksuar se është deklaruar e

dhe publikisht se kandidatura e Daut Haradinajt është nderë për kryeqytetin duke u shprehur se ai ka vullnet që ta bëjë Prishtinën një vend të shansit për zhvillim dhe se është interes i kryeqytetit ta ketë një kryetar që nuk i merrë me sh.aka pro.ble.met e qytetarëve.Më tej Berisha shprehet optimist në fitoren e Aleancës në gjashtë komuna ku shprehet se gara nuk do jetë e lehtë por që mendon se AAK do dal me fitore.