Rrefimi i ambasadorit kosovar ne Bruksel qe po e “trondit” gjithe boten nen regjimin e çetnikut Millosheviç

Rrefimi i ambasadorit kosovar ne Bruksel qe po e “trondit” gjithe boten nen regjimin e çetnikut Millosheviç

Kur m’patën rre hë “mi Ii,cia” serbe”/Rrëfimi që iu lë pa frymë i ambasadorit Zemaj.Ambasadori i Kosovës në Bruksel, Astrit Zemaj ka njoftuar se nesër bëhen 30 vjet, kur me 1 shtator 1991, është rra hu,r nga mi Iic,ia serbe.Ai ka treguar se gjithë ngjarja ka ndodhur në Strellc të Epërm të Deçanit, ndërsa ka thënë se rrëfimi i tij duhet t`iu shërbej gjenerat,ave të reja.Rrëfimi i plotë: Kur m’patën rre h,ë “mi Iic,ia” serbe. Fort bile, në rrugë, në “piz gau,er” dhe në stacion të “mi Iic,isë” në Pejë.

Tri herë brenda një dite,”pan drre,k”, shup lak,a e shkel m,a. Nuk do ta harroj sa të jem gjallë. Sot gjeneratave të reja me ju tregu, me punu fort që mos me ardhë puna me i rreh as mos me i v r,a askush tjetër shqip,tarët në shtëpi e në vend të vet.