“Serbia nuk ka pasë sherbëtor ma të mirë në Kosovë se Albin Kurtin”

LAJME

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka përkrahur ίdenë që të hapen arkίvat e UÇK-së. Teksa ka folur për këtë, Kurti tha se me hapjen e arkίvave, do të ndihmohej të gjendeshin të pa gj eturit.

Ai tha se “skemi cka fshehίm ishim nen administrim nderkombetar”.

Mirepo ndaj deklarates se Kurtit pati shume komente nga ana e qytetareve, ku nje nder to ishte paksa i a shper dhe qe nuk e priti aq mire deklaraten e kryeministrit Albin Kurti, komentuesi i tha se :”Serbia nuk ka pase sherbetor ma te mire ne Kosove se Albin Kurtin”