Sho uese 61vjecarja sjell në j etë fëmijën e nipit të saj gay pas 10 vi tesh në menöpöuze, por ajo cfare tho te …

LAJME

Një histori e pazkontë ka ndodhur në Britaninë e Madhe ku një 61-vjeçare ka sjellur në jetë fëmijën e djalit të saj 32-vjeçar gay, i cili është në një lidhje homose.ksuale.

Kind Cecile Eledge, edhe pse në një moshë kaq të thyer, 61 vjeçarja ka mundur të bëjë me fëmijë djalin e saj Matthew, 32 vjeç dhe partnerin e tij Elliot Dougherty, 29 vjeç shtype rekl,am dhe shiko vide,on