Shpejton për në festival, por ja si për.fundon (VIDEO)

Shpejton për në festival, por ja si për.fundon (VIDEO)

Shpejton për në festival, por ja si për.fundon /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një i ri britanik duke vozitur me shpejtësi ma.rra.men.dë.se, ka hu.m.bur kontrollin mbi veturë dhe ka fluturuar jashtë rrugës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet