Shqiptarë vendosni dorën në zemër/ Kjo 28-vjeçare nënë e dy fëmijëve ka nevojë për ndihmën e të gjithëve

LAJME

Valentina Berisha – Gashi është e diagn ostifikuar me sëmundjen e rëndë të fibrozës.

Ajo është 28-vjeçare dhe familja ka kërkuar ndihmën e të tjerëve për ta dërguar jashtë vendit për shërim. Berisha-Gashi është nënë e dy fëmijëve.

Për ta ndihmuar shihni të dhënat që ka publikuar familja.