“Të Zotit jemi dhe tek ai është kthimi”, këngëtarët shqiptarët të prekur nga tragjedia në spitalin e Tetovës

LAJME

Shumë personazhet të njohur shqiptar kanë shprehur ngushëllimet për viktimat e ngjarjes tragjike në Tetovë, ku pas një shpërthimi të fuqishëm në spital mbetët të vdekur 14 persona.

Ndërkohë që policia po heton për shkakun e shpërthimit, të famshmit janë sensibilizuar dhe kanë reaguar përmes rrjeteve sociale, duke iu gjendur pranë edhe familjarëve,

Disa prej postimeve të tyre sensibilizuese lidhur me ngjarjen tragjike: