Tea Flet Për Herë Të Parë Për Të Dashurin: Ja Si U Njohëm Ishim Të Dy Në Një Datëlindje Dhe…

Tea Flet Për Herë Të Parë Për Të Dashurin: Ja Si U Njohëm Ishim Të Dy Në Një Datëlindje Dhe…

Tea Flet Për Herë Të Parë Për Të Dashurin: Ja Si U Njohëm Ishim Të Dy Në Një Datëlindje Dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tea Trifoni e ka pranuar tashmë publikisht se është në një lidhje të re dhe ndonëse identitetin e partnerit nuk e ka treguar, një foto të tij nga pushimet e postoi së fundmi.Tea ka vendosur edhe të flasë për lidhjen, duke e quajtur njohje pasi nuk kanë shumë kohë bashkë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E kam njohur së fundmi prandaj them që jam akoma në njohje. Jemi njohur në një festë ditëlindje rastësisht. Ai nuk e njihte të zotin e ditëlindjes, as unë nuk e njihja ta zotin e ditëlindjes dhe ishim kështu të përjashtuar nga grupi edhe u bashkuam bashkë”, tha Tea në programin “Goca dhe Gra”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet