Tea Trifoni e tepron me ndërhyrjen në gjoks

Tea Trifoni e tepron me ndërhyrjen në gjoks

Ajo që nga hyrja dhe dalja nga emisioni ‘Përputhen’ ka ndryshuar tejet shumë.

Dhe, Tea Trifoni nuk është se po i fsheh këto ndryshime.

Së fundmi, ajo ka bërë ndërhyrje në gjoks dhe kështu nuk është se po e fsheh këtë gjë.

Ajo ka publikuar një imazh në storien e saj në Instagram e cila shihet e veshur me një fustan ngjyrë të gjelbër të hapur në pjesën e gjoksit.