Tjetër lajm i keq jepet nga Ambasada Gjermane në Tiranë: Deri në këtë datë do të jetë e mbyllur do duhet të…

LAJME

Ambasada gjermane në Tiranë njofton se sektori konsullor do të jetë i mbyllur për katër ditë. Takimet që janë planifikuar do të anulohen, ndërsa personat që preken do t’u caktohet një datë e re.

“Sektori Konsullor i Ambasadës Gjermane në Tiranë do të jetë i mbyllur nga data 20 deri me date 24.09.2021;

Të gjitha takimet anullohen dhe do të pajisen me takim të ri. Personat, të cilët janë informuar për të tërhequr pasaportat e tyre do të paraqiten në oraret e caktuara.

Nuk mund të merren vërtetime të njësive me origjinalin. Aplikuesit të cilët preken nga mbyllja do të pajisen me takim të ri. Ju lutemi te mos dërgoni pyetje në lidhje me këtë cështje. Këtyre pyetjeve nuk do ju përgjigjemi” mbyllet njoftimi.