Tradhëtoi burrin me ish-in e saj/ Historia e dashurisë së të rinjëve në Spanjë futi në karantinë dy qytete

LAJME

Për shkak të tyre, të dy qytetet u futën në karantinë, ndërsa djali tentoi që të ikte nga vendi pasi historia e tyre kishte arritur deri tek guvernatori, Santiago del Estero.

SPANJË– Pavarësisht pandemisë dhe rrezikut për infeksion, tradhëtia mes çifteve vijon ende si më parë. Veçse kësaj herë nuk ka sjellë probleme mes dy personave por ka rrezikuar dy qytete.

I tillë është rasti i dy të rinjve nga Spanja, ku 27 vjeçari Danilo H. nga Ceres shkoi në Kordoba për të takuar ish të dashurën e tij, tashmë e martuar.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.