U martua me një djalë 37 vite më të ri se ajo, nëna e 7 fëmijëve: Vetëm tre nga fëmijët erdhën në dasmë, po në krevat ne…

LAJME

Thuhet se dashuria nuk njeh moshë dhe kështu është dhe historia e një çifti me 37 vite diferencë në moshë. Kurani McCain dhe Cheryl McGregor u martuan.

Në vitin 2012, Kurani dhe Cheryl u takuan kur ai ishte vetëm 15 vjeç dhe po punonte në një restorant. Ai tha:

Ne patëm një lidhje të fortë shpirtërore dhe kjo na ka bërë të qëndrojmë bashkë.”

Unaza e fejesës që ai bleu kushtoi 2500 euro.

Jo të gjithë anëtarët e familjes së Cheryl e mbështetën dasmën e tyre. Nga shtatë fëmijët e tyre, vetëm tre erdhën.

Po ashtu ai thotë se ata, ia kalojnë shumë mirë në krevat dhe se dinë si ta kënaqin njeri-tjetrin.