U nisën për muajin e mjaltit, çiftit i ndodhi ajo që kurrë nuk do ta besonin

LAJME

U nisën për muajin e mjaltit, çiftit i ndodhi ajo që kurrë nuk do ta besonin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mike dhe Rachel Brumfield, çifti i sapomartuar filmuan momentin teksa derdhej karburant nga avioni dhe ia treguan anëtarëve të ekuipazhit.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…