UFO-t duke “vallëzuar”? Për ju që jeni mosbesues, ja çfarë ndodhi në qiell gjatë natës

UFO-t duke “vallëzuar”? Për ju që jeni mosbesues, ja çfarë ndodhi në qiell gjatë natës

Për ato që nuk besojnë se ekzistojnë UFO-t, ka një të re!

Një video e publikuar në Instagram nga faqja “travelchannel” na paraqet dy drita që vallëzojnë së bashku duke na lënë përshtypjen se janë UFO. Të paktën kështu duket dhe e shoqëruar me këngën që faqja e njohur ka vendosur.

“Performancë mahnitëse. 10/10 për aftësitë në kërcim UFO”- shkruhet përkrah videos dhe komentet kanë qënë të shumta. Që nga komentet se e gjithë kjo është false e deri tek personat që e gjithë videoja iu është dukur romantike.

Nuk dihet se në cilin qytet janë kapur këto pamje e sigurisht që nuk dihet se nëse e gjitha është e vërtetë.

Megjithatë lejini dyshimet mënjanë dhe shijoni videon!/dosjaEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.