V’des punëtorja e Mensës së Studentëve mos kaloni pa e NGUSHLLUAR

V’des punëtorja e Mensës së Studentëve mos kaloni pa e NGUSHLLUAR

Qendra e Studentëve në Prishtinë ka njoftuar se pas një së mundje të rëndë ka v dekur punëtorja e Mensës së Studentëve, Kimete Zejnullahu

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Qendra u ka shprehur ngushëllime familjarëve, miqve dhe bashkëpunëtorëve të saj.

“Ju njoftojmë se sot pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë Kimete ( Rama ) Zejnullahu. Kimetja ka punuar në mensën e studentëve. Do e kujtojmë si një punëtore shembullore me vyrtyte të larta njerëzore.

Në emër të Qendrës së Studentëve i shprehim ngushëllime të sinqerta Familjes Rama – Zejnullahu, miqve dhe bashkpunëtorëve të saj”, thuhet në njoftim.

Varrimi do të bëhet sot në orën 15;00, në varrezat e fshatit Lladoc.