Vetëm te ne mund të ndodhë! Golf 2 filmohet duke thy rampën dhe kalon pa u ndalur

Vetëm te ne mund të ndodhë! Golf 2 filmohet duke thy rampën dhe kalon pa u ndalur

Nje vetur ka dëmtuar pengesën e hekurudhes duke e shkulur nga vendi, pasi që nuk u ndal para saj dhe lëvizi nëpër fshatin Levosje pa u ndalur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngjarja ka ndodhur të Mërkuren rreth orës 23, kur shoferi i golf 2 rrezikoi që të goditej nga treni duke kaluar përmes rampës dhe mbi binarët e trenit, që gjithashtu edhe dëmtoi atë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sic shihet edhe në Video (më posht) në vetur janë dy persona të cilët me një shpejtësi normale kalojnë rrugën pa u ndalur fare dhe vazhdojnë udhëtimin në drejtim të Bujanocës.Nuk ka informacion nëse shoferi është gjetur dhe nëse do të denohet për shkaktimin e këtij aksiidentii dhe pasi që ka ikur nga vendi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet