(Video rrëqethëse) Nënë e bir humbën jetën nga Covid-19, flet i afërmi shqiptar: Gjendja në spital është e keqe, shteti të marr masa

(Video rrëqethëse) Nënë e bir humbën jetën nga Covid-19, flet i afërmi shqiptar: Gjendja në spital është e keqe, shteti të marr masa

Nënë e bir nga Potoqan i Ulët nga Rahoveci kanë vd ek ur brenda një dite nga COVID-19.

Kunati, respektivisht axha, i vi ktimave, Hajdar Ahmeti, thotë se gjendja në spitalin e Prizrenit është tm err dhe ,sipas tij, edhe nëse je mirë do të sëmuresh nëse shkon atje.

“Trajtimi atje është nën zero, me thënë të drejtën nuk ka pambuk që e qet gj akun, edhe një ngjitës nuk e kanë, duhet me lanë të sëmurin me dalë me ble jashtë. Ne sa ditë kemi qëndruar, kam qëndruar vet i dyti, njëri kemi qëndrua jashtë e tjetri përcjellës. Duhet me ja dërgue se nuk mundesh me lënë pa oksigjen”, deklaroi Hajdar Ahmeti.