Vjosa Osmani nga Zvicra – Ja se per çfarë po negociojme me presidentin e Zvicrës, lajm shume i mire per mergimtaret tane dhe per vendin

Vjosa Osmani nga Zvicra – Ja se per çfarë po negociojme me presidentin e Zvicrës, lajm shume i mire per mergimtaret tane dhe per vendin

Osmani takon pre sidentin e Zvicrës: Po negociojmë nën,shkrimin e Marrëveshjes për Tregti të Lirë.Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani është pritur nga ho mologu i saj zviceran Guy Parmelin gjatë vizitës së saj zyr,tare në Zvicër.Ajo ka thënë se janë duke nego,ciuar nën,shkrimin e Marrëveshjes për Tregti të Lirë, duke shtuar se kjo do të zgjerojë lidh,jet eko ,nomike të dy vendeve, të cilat, sipas saj, tashmë kanë ngrit,je të madhe falë mër,gatës së jashtë zakonshme të Kosovës në Zvicër, njofton Klan Kosova.

“Marrëdhëniet e shkëlqyeshme ndër,mjet dy vendeve e dy popujve tanë tashmë kanë krijuar bazë të fuqishme për të hapur kapituj të rinj të bashkë,punimit, prandaj edhe biseda jonë u fokusua në zgjerimin e këtij bashkë,punimi në sektorin ekonomik, të arsimit, bujqësisë e shëndet,ësisë”.