Zoti bën mr ekulli! Väjza e re pasi humbi 16 fë mijë, lind fë mijën e parë: Me jetë dhe sh ëndet!

Zoti bën mr ekulli! Väjza e re pasi humbi 16 fë mijë, lind fë mijën e parë: Me jetë dhe sh ëndet!

Kayleigh Wood, mendoi se nuk do të mund të bëhej kurrë nënë pasi që kishte hu mbur gjashtëmbëdhjetë f ëmijë gjatë sh tatëzënive të hershme, por ajo më në fund ka Iindur një djalë.

Mjekët më në fund kishin gjetur vrr agët e pashpjegueshme në abdomenin e saj si një sh kaktar të mundshëm,dhe pas një ab orti më shumë, ajo kishte mbetur sh tatzënë, shkruan Metro.

.“Dikur q aja tërë kohën shkaku i tërë atyre bebeve që i kisha hu mbur”,tha ajo.“Por, ta mbaj birin tim në krahët e mi ishte më në fund ndjenja më e mrekullueshme që më ndihmoi ta kompensoj tërë atë dë shprim”, përfundoi nëna e lumtur.